Lost Alpha Encountered Bugs

General talk about Lost Alpha dream project

Moderators: jwknaggs, CruxMDQ, Nemo

Re: Repair Toolkit

Postby Faiakes » Mon May 05, 2014 6:00 pm

Faiakes wrote:v1.30013
Win7 64

CTD when trying to repair sawn off shotgun

Code: Select all
XR_3DA.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "C:\Program Files (x86)\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\bins\xrGame.dll" at 0023:60D5709F, CDialogHolder::IR_UIOnKeyboardHold()+298431 byte(s)


EAX=00000000 EBX=88A731E0 ECX=6162EA0E EDX=60E62BE4
ESI=501DF9F0 EDI=5CD9D250 FLG=00010202
EBP=002DEFAC ESP=002DEF78 EIP=60D5709F
CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B

-----------------------------

Also, when trying to submut bug, XRay Engine freezes.

CruxMDQ wrote:Are you trying to use the repair kit, or you went to a technician?


The repair kit.

I have only got it to work once. The rest of the time it doesn't detect any weapon.
Faiakes
Newbie
 
Posts: 14
Joined: Sun May 04, 2014 1:57 pm

Re: Repair Toolkit

Postby CruxMDQ » Mon May 05, 2014 6:34 pm

Faiakes wrote:The repair kit.

I have only got it to work once. The rest of the time it doesn't detect any weapon.


That you got it to work at all is news to me. I stashed away the one I found, given all the reports I've read claiming it's borked.

This issue is already well documented and mentioned on the bug tracking thread. Hang on tight and wait. Hopefully dez & crew will get it fixed on patch 2.
Got bugs? Read this before posting a report: viewtopic.php?f=3&t=1771

ANY bug reporting threads that fail to fulfill these conditions WILL BE CLOSED.
CruxMDQ
Moderator
 
Posts: 124
Joined: Sun Apr 27, 2014 9:43 pm
Location: Mar del Plata, Buenos Aires, Argentina, South America, Earth, Milky Way, Local Cluster, Multiverse

Re: Lost Alpha Encountered Bugs

Postby Broadsword » Mon May 05, 2014 9:47 pm

Broadsword wrote:So I went into a building near the loner camp in the northeast corner of the swamp and a cutscene started. Marked one walked into a room and stood idle while the camera span around him from a few cinematic angles for about a minute. I came out of the cutscene a few feet from where marked one was standing, but he's still there. I can't interact with him in any way though, he just stands there idle. This was after the military raid in the dead city.

Image
Image
Image
Image

Anyone know what's supposed to happen here?
Broadsword
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Sun May 04, 2014 10:52 pm

Sleeping Bag Bug

Postby Faiakes » Thu May 08, 2014 7:52 pm

Hi

I found a second sleeping bag, took it, it was added to my own but now I can't get rid of it.
Faiakes
Newbie
 
Posts: 14
Joined: Sun May 04, 2014 1:57 pm

Re: Lost Alpha Encountered Bugs

Postby Faiakes » Sun May 18, 2014 9:37 am

Bar, the blue box sometimes visually floats above the table though it still functions as if it is still beneath the table.

http://www.mediafire.com/view/917ihvipj ... bar_rostok).jpg
Faiakes
Newbie
 
Posts: 14
Joined: Sun May 04, 2014 1:57 pm

Re: Sleeping Bag Bug

Postby Faiakes » Sun May 18, 2014 9:38 am

Faiakes wrote:Hi

I found a second sleeping bag, took it, it was added to my own but now I can't get rid of it.

The SLAM pack has resolved this issue.
Faiakes
Newbie
 
Posts: 14
Joined: Sun May 04, 2014 1:57 pm

Re: Lost Alpha Encountered Bugs

Postby Ray » Mon May 19, 2014 3:45 pm

Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..\xrRender\SH_Texture.cpp
Line : 216
Description : <no expression>
Arguments : Can't open video stream :oops:

Pls help how to overcome this problem
:rolleyes:
Thanks.....
Ray
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Mon May 19, 2014 3:35 pm

Re: Lost Alpha Encountered Bugs

Postby Ezio21 » Mon May 19, 2014 4:06 pm

Can you tell Me when and how do you encountered this bug?
Ezio21
Newbie
 
Posts: 31
Joined: Thu May 15, 2014 4:22 pm

Re: Lost Alpha Encountered Bugs

Postby sofianebilal » Wed May 21, 2014 8:53 pm

same issue , but at line 441 and i am in the Swamp

Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..\xrRenderDX10\dx10SH_Texture.cpp
Line : 441
Description : <no expression>
Arguments : Can't open video stream
sofianebilal
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sun May 11, 2014 2:54 pm

Re: Lost Alpha Encountered Bugs

Postby sofianebilal » Wed May 21, 2014 9:02 pm

ok the solution to this problem is to download and install XVID codec
https://www.xvid.com/

i found the solution here
http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... =19&page=6
sofianebilal
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sun May 11, 2014 2:54 pm

Previous

Return to Lost Alpha

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron