Spawner mod

General talk about Lost Alpha dream project

Moderators: jwknaggs, CruxMDQ, Nemo

Re: Spawner mod

Postby facade7733 » Fri May 09, 2014 10:19 pm

My debug spawn menu doesn't show any of the transmutation artefacts its just blank. And the ingame transmutation takes forever and since the sleeping bag is set to only work after x amount of hours. You can't sleep the wait off. Seriously sucks because i want those powerful artifacts
facade7733
Newbie
 
Posts: 2
Joined: Fri May 09, 2014 12:41 am

Re: Spawner mod

Postby schnitter » Sat May 10, 2014 10:56 pm

is there anyway to get revolver+ammo with spawner?
schnitter
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Sat May 10, 2014 10:07 pm

Re: Spawner mod

Postby Ram » Sun May 11, 2014 3:02 am

Works nicely, no problems so far. Thanks for this!
Stalking you since 1967.
User avatar
Ram
Newbie
 
Posts: 24
Joined: Sat May 10, 2014 5:50 am

Re: Spawner mod

Postby Gusop » Sun May 18, 2014 1:07 pm

Hmm...why the spawner doesent work? I type in spawn object Zaporozec -> object don´t found. Same with BTR...
Gusop
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Thu May 01, 2014 4:08 pm

Re: Spawner mod

Postby AIMED55 » Wed May 21, 2014 6:27 pm

Will this work with the next patch for lost alpha?
User avatar
AIMED55
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Thu May 08, 2014 8:07 pm

Re: Spawner mod

Postby BloodRaven » Fri Jun 20, 2014 2:46 pm

can someone help me. whenever i change the script my game keeps crashing when trying to get to main menu (so just after i run the game and skip all the intros and then when its about to show the main menu it crashes) i get this error:
Engine error. Last line in stack trace:
xrFactory_Create()+730043 byte(s) C:\Program Files (x86)\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\bins\xrGame.dll

so if anybody can help me i will share my vodka with you when i see you in the 100 rads Bar nex time :D

PS. i do run the game as admin, and i saved the modified version of the main menu script to the desktop prior to replacing the old one, becouse it wouldnt let me save the changes in the original script
BloodRaven
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Fri Jun 20, 2014 2:30 pm

Re: Spawner mod

Postby ramon_dexter » Fri Jul 28, 2017 10:41 am

Heya all :)

Its been a long time since I released this spawner mod. So long, that I actually forgot that I made this one :) Anyways, I tested it with the DC version (v1.4002) and it works like a flaw. The only thingsthat could not be spawned are the new XP&download modules for PDA, meaning these are the only ones that needs to be bought.
ramon_dexter
Newbie
 
Posts: 10
Joined: Thu May 01, 2014 9:09 am

Re: Spawner mod

Postby ramon_dexter » Fri Jul 28, 2017 10:42 am

Gusop wrote:Hmm...why the spawner doesent work? I type in spawn object Zaporozec -> object don´t found. Same with BTR...


You dont need to TYPE anything. Just press F3 and choose what you want spawned. This is not tested with typing anything :)
ramon_dexter
Newbie
 
Posts: 10
Joined: Thu May 01, 2014 9:09 am

Previous

Return to Lost Alpha

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron